Äntligen har den uppdaterade versionen av hemsidan släppts. Det innebär bättre struktur, mer information om produkterna och det bästa av allt…fler bilder! Eftersom ni inte kan känna doften på produkterna så får bilderna förmedla sitt. Vi har även öppnat upp för internationella kunder, som har visat stort intresse för sortimentet. Vi har haft förmånen att få samarbeta med formgivaren Emmeli Ahlander som har designat de nya etiketterna. De är på engelska, dock har vi tänkt till och översatt innehållet till svenska. Enligt EU direktiven ska innehållet deklareras på latin. Men för oss är det viktigt att kunderna vet vad produkterna innehåller. Vi beskriver den härliga doften på varje produkt och ni får kännedom om vilka exklusiva ekologiska vegetabiliska oljor, leror mm de innehåller.

Att hitta bra råvaror som håller måttet sätter vi stor vikt vid och efter mycket jobb har vi nu landat hos nya leverantörer som erbjuder fantastiskt kvalitet! Tvålarna är nu större och förpackas i återvinningsbara tvålaskar. Enkel och stilfull presentation som dessutom är miljövänlig.

Raktvålen säljs nu även som ett litet kit, där man kan få med en pre-shave tvål (rhassoul spa soap). Många har hört av sig och önskar att vi breddar sortimentet för honom och vi tar allt till oss och kan meddela att olika produkter är under utveckling! Vi tycker det är jättekul att få feedback för det är just det som utvecklar oss.

Ni har nu möjlighet att prenumerera på tvål. Vi är först i Sverige med konceptet, vilket känns mycket spännande!

tvalprenumeration